Naciye Ünver profile image
Naciye Ünver Res. Assist. Dr. HARRAN UNIVERSITY
Publication 4 Review 2 CrossRef Cited 4
4 Publication
2 Review
4 CrossRef Cited

Research Fields

Food Engineering Food Sciences Food Packaging, Preservation and Processing Food Safety, Traceability, Certification and Authenticity Food Chemistry and Food Sensory Science Food Technology Fruit-Vegetables Technology Oil Technology

Institution

HARRAN UNIVERSITY

Popular Publications

Keçiboynuzu Pekmezi İlave Edilerek Üretilen Meyveli Yoğurdun Bazı Özellikleri
Authors: Şerafettin Çelik , Naciye Ünver , Betül Güç, Pınar Ceylan
DOI: 10.29050/harranziraat.321584
CITED 1 FAVORITE 2 TOTAL DOWNLOAD COUNT 3119

1

2

3119

1

1

1804

Publications

0

450

1

1804

Keçiboynuzu Pekmezi İlave Edilerek Üretilen Meyveli Yoğurdun Bazı Özellikleri
Authors: Şerafettin Çelik , Naciye Ünver , Betül Güç, Pınar Ceylan
DOI: 10.29050/harranziraat.321584
FAVORITE 2 TOTAL DOWNLOAD COUNT 3119

2

3119

Publications

1

0

450

1

1

1804

Keçiboynuzu Pekmezi İlave Edilerek Üretilen Meyveli Yoğurdun Bazı Özellikleri
Authors: Şerafettin Çelik , Naciye Ünver , Betül Güç, Pınar Ceylan
DOI: 10.29050/harranziraat.321584
CITED 1 FAVORITE 2 TOTAL DOWNLOAD COUNT 3119

1

2

3119

Interactive Guide Tool
If you want to see the panel introduction, you can click Start Tour.