Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Burcu Dündar Kırıt
Burcu Dündar Kırıt
Arş. Gör.
Gıda Mühendisliği Bölümü, Ziraat Fakültesi, Çukurova Üniversitesi
Yayın
6
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
6
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0000-0002-9919-5711
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
Gıda Mühendisliği Bölümü, Ziraat Fakültesi, Çukurova Üniversitesi
Yayınlar
FARKLI KURUTMA YÖNTEMLERİNİN BÖĞÜRTLEN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ VE KURUMA KİNETİĞİ
Yazarlar:
Burcu DÜNDAR KIRIT
,
Sevdanur SAĞOL
,
Erdal AĞCAM
,
Asiye AKYILDIZ
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22068
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
413
0
FAVORİ
413
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Termosonikasyon Uygulanan Çilek Nektarının Depolama Boyunca Polifenol Oksidaz Aktivitesi ve Fenolik Madde İçeriğindeki Değişimlerin Kinetik Modellenmesi
Yazarlar:
Burcu DÜNDAR
,
Asiye AKYILDIZ
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1008466
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
395
0
FAVORİ
395
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ultrases Uygulamasının Elma Suyu İlaveli Trabzon Hurması Nektarının Reolojik Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Burcu DÜNDAR
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.851184
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
791
0
FAVORİ
791
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ANALİTİK HİYERARŞİ PROSESİ VE MATEMATİKSEL PROGRAMLAMA ENTEGRASYONU İLE MEYVE NEKTARI ÜRÜN KARMASI OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Adem ERİK
,
Burcu DÜNDAR
, Durmuş Can ACER
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Endüstri Mühendisliği
DOI: 10.46465/endustrimuhendisligi.978286
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
328
0
FAVORİ
328
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DEPOLAMA BOYUNCA TERMOSONİKASYON UYGULANAN ÇİLEK NEKTARI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI VE KİNETİK MODELLEME
Yazarlar:
Burcu DÜNDAR KIRIT
,
Asiye AKYILDIZ
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21154
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
269
0
FAVORİ
269
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sitrik ve Askorbik Asit Daldırmalarının Taze Doğranmış Kivi Dilimlerinin Depolanması ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Ömür DÜNDAR
,
Hatice DEMİRCİOĞLU
,
Okan ÖZKAYA
,
Burcu DÜNDAR
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.677688
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2189
0
FAVORİ
2189
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Endüstri Mühendisliği
Gıda
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Hakemlik
Gıda
Yayınlar
Sitrik ve Askorbik Asit Daldırmalarının Taze Doğranmış Kivi Dilimlerinin Depolanması ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Ömür DÜNDAR
,
Hatice DEMİRCİOĞLU
,
Okan ÖZKAYA
,
Burcu DÜNDAR
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.677688
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2189
1
ATIF
0
FAVORİ
2189
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat