avatar
Seydi Aydoğan Yüksek Lisans KONYA BAHRİ DAĞDAŞ ULUSLARARASI TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Yayın 36 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 48 TR Dizin Atıf 120
36 Yayın
1 Hakemlik
48 CrossRef Atıf
120 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Hububat Teknolojisi Tarla Bitkileri Yetiştirme ve Islahı Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller

Kurum

KONYA BAHRİ DAĞDAŞ ULUSLARARASI TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

Popüler Yayınları

Yayınlar

Tritikale Islah Materyalinin Bazı Kalite Özellikleri Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar: Seydi Aydoğan , Mehmet Şahin, Aysun Göçmen Akçacık , Berat Demir, Sümeyra Hamzaoğlu, Emel Özer
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 387

0

387

0

636

Sulu Koşullarda Yetiştirilen Makarnalık Buğday Islah Materyalinin Kalite Özelliklerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar: Seydi Aydoğan , Mehmet Şahin, Aysun Göçmen Akçacık, Berat Demir, Sümeyra Hamzaoğlu, Musa Türköz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 378

0

378

Kışlık Yulaf (Avena sativa spp.) Genotiplerinin Verim ve Teknolojik Özellikleri Arasındaki İlişkilerin İncelenmesi
Yazarlar: Mehmet Şahin , Sait Çeri , Aysun Göçmen Akçacık, Seydi Aydoğan , Sümeyra Hamzaoğlu, Berat Demir
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 954

0

954

0

458

0

564

0

1546

Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Verim ve Verim Öğeleri ile Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Seydi Aydoğan , Süleyman Soylu
DOI: 10.21566/tarbitderg.323568
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 16245

1

16245

Yemlik Arpa Genotiplerinin Kalite Özellikleri Açısından Islah Programı Kapsamında Değerlendirilmesi
Yazarlar: Seydi Aydoğan , Mehmet Şahin, Aysun Göçmen Akçacık, Berat Demir, Sümeyra Hamzaoğlu, İbrahim Kara
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 482

0

482

Bazı Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Verim Stabilitelerinin Parametrik ve Parametrik Olmayan Metotlarla Değerlendirilmesi
Yazarlar: Mehmet Şahin, Aysun Göçmen Akçacık, Seydi Aydoğan , Sümerya Hamzaoğlu, Enes Yakışır
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 755

0

755

Ekmeklik Buğday Unlarında Farinograf Parametreleri ile Ekmek Hacmi ve Bazı Kalite Özellikleri Arasındaki İlişkiler
Yazarlar: Seydi Aydoğan , Mehmet Şahin , Aysun Göçmen Akçacık, Sümerya Hamzaoğlu, Seyfi Taner
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4240

0

4240

Makarnalık Buğday Islah Materyalinin Miksograf Parametreleri ile Değerlendirilmesi
Yazarlar: Mehmet Şahin , Aysun Göçmen Akçacık, Seydi Aydoğan , Sümerya Hamzaoğlu, Musa Türköz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 975

0

975

Buğdayda Tohum İriliğinin Tane Verimi Bitki Boyu ve Bazı Kalite Unsurlarına Etkisi
Yazarlar: Seyfi Taner , Sait Çeri , Yüksel Kaya, Fevzi Partigöç, Ramazan Ayrancı, Emel Özer, Seydi Aydoğan
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2979

0

2979

Ekmeklik Buğday Kalite Değerlendirmesinde Miksolab Cihazının Kullanımı
DOI: 10.21566/tbmaed.29699
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2684

0

2684

İLERİ MAKARNALIK BUĞDAY HATLARININ FARKLI ÇEVRELERDE VERİM VE KALİTE ÖZELLİKLERİ YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar: Seydi Aydoğan , Mehmet Şahin, Aysun Aycacık, Musa Türköz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1173

0

1173

Ekmeklik Buğday Tane Boyutunun Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Mehmet Şahin , Aysun Göçmen Akçacık, Seydi Aydoğan , Emel Özer
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5282

0

5282

Ekmeklik Buğday Ununda Ekmek Hacmi ile Bazı Fizikokimyasal ve Reolojik Özellikler Arasındaki İlişkilerin Tespiti
Yazarlar: Mehmet Şahin , Aysun Göçmen Akçacık, Seydi Aydoğan , Berat Demir, Hande Önmez, Seyfi Taner
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2419

0

2419

Ekmeklik Buğday Unlarında Alveograf, Farinograf ve Miksografta Ölçülen Reolojik Özellikler Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi
Yazarlar: Seydi Aydogan , Aysun Göçmen Akçacık, Mehmet Şahin , Yüksel Kaya, Hasan Koç, Meltem Nisa Görgülü, Mehmet Ekici
Yayın Bilgisi: 2012 , Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13472

0

13472

0

4419

Yayınlar

Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Verim ve Verim Öğeleri ile Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Seydi Aydoğan , Süleyman Soylu
DOI: 10.21566/tarbitderg.323568
ATIF 28 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 16245

28

1

16245

Ekmeklik Buğday Kalite Değerlendirmesinde Miksolab Cihazının Kullanımı
DOI: 10.21566/tbmaed.29699
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2684

4

0

2684

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.