Açık Erişim Politikası

Lisans: CC BY-NC https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/deed.tr
Gömülü Lisanslar: Evet.
Telif Hakkı: Yazarlar, telif ve tam yayın haklarına kısıtlama olmaksızın sahiptir.
Açık Erişime Başlama Tarihi: Evet.

OAI: https://dergipark.org.tr/api/public/oai/selcukjafsci/ 
RSS: https://dergipark.org.tr/tr/pub/selcukjafsci/rss-feeds 
LOCKSS: https://dergipark.org.tr/tr/pub/selcukjafsci/lockss-manifest 

Açık Erişim, yayınların çevrimiçi olarak herkese ücretsiz olarak ve yeniden kullanımla ilgili birkaç kısıtlamayla erişilebilir olmasıdır. Araştırmanın sınırsız bir şekilde yayılması özellikle yazarlar, okuyucular ve fon sağlayanlar için önemlidir. Selcuk Journal of Agriculture and Food Science dergisi, yayımlanan makaleleri Creative Commons Atıf-Gayrı Ticari 4.0 Uluslararası (CC BY-NC 4.0) lisansı altında açık erişim olarak yayımlar. Selcuk Journal of Agriculture and Food Science dergisi, 2002 yılında yayımladığı ilk sayısından itibaren tüm akademik makaleleri CC BY-NC 4.0 lisansı kapsamında yayınlamaya başlamıştır. Selcuk Journal of Agriculture and Food Science dergisi, açık erişimin etkili bir şekilde çalışması için lisanslama yoluyla kullanıcı haklarının ve telif hakkı sahipliğinin açık olması gerektiğine inanmaktadır. Selcuk Journal of Agriculture and Food Science dergisi, Budapeşte Açık Erişim Deklarasyonu’nu imzalamıştır.
Bk. http://www.budapestopenaccessinitiative.org/list_signatures/
BOAI: https://www.budapestopenaccessinitiative.org/translations/turkish-translation
Tüm makalelerimizi Creative Commons Attribution Non-Commercial (CC BY-NC 4.0) kapsamında yayınlıyoruz. Bu lisans makaleleri, yazarın ve herhangi bir ticari olmayan kuruluşun, CC-BY-NC lisansına uygun olmak kaydıyla, ticari olmayan kullanımlar için yeniden kullanmalarına izin verir. Ancak ticari kullanıcılar veya ticari kullanım için Yazarlardan izin alınmalıdır. Makalelerde CC BY-NC lisansı belirtilir.
CC BY-NC 4.0 lisansı kapsamında özgürce şunlar yapılabilir:
Paylaş: Eseri her ortam veya formatta kopyalayabilir ve yeniden dağıtabilirsiniz.
Uyarla: Karıştır, aktar ve mevcut eserin üzerine inşa et.
Yalnız şu şartlara uyulmalıdır:
Atıf: Uygun referans vermeli, lisansa bağlantı sağlamalı ve değişiklik yapıldıysa bilgi vermelisiniz. Bunları uygun bir şekilde yerine getirebilirsiniz fakat bu, lisans sahibinin sizi ve kullanım şeklinizi onayladığını göstermez.
Gayri Ticari: Bu materyali ticari amaçlarla kullanamazsınız.
Ek sınırlamalar yoktur: Lisansın sağladığı izinlerin kullanımını kanunen kısıtlayacak yasal koşullar ya da teknolojik önlemler uygulayamazsınız.

Son Güncelleme Zamanı: 8.07.2023 07:53:29

Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 Uluslararası Lisansı (CC BY NC) ile lisanslanmıştır.