avatar
Mükerrem Kaya Prof. Dr. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Erzurum
Publication 7 Review 7 CrossRef Cited 3
7 Publication
7 Review
3 CrossRef Cited

Research Fields

Meat Technology

Institution

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Erzurum

Popular Publications

0

1

406

Publications

0

491

0

613

0

2021

0

2051

Vakum Uygulanarak Ambalajlanmış Sosislerin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
Authors: Güzin Apaydın, Ziya Gökalp Ceylan, Mustafa Atasever, Mükerrem Kaya
DOI: -
FAVORITE 0 TOTAL DOWNLOAD COUNT 1034

0

1034

Publications

1

0

1752

EFFECTS OF BLACK PEPPER AND SODIUM ASCORBATE ON VOLATILE COMPOUNDS OF SUCUK
Published: 2021 , The Journal of Food
DOI: 10.15237/gida.GD21107
CITED 1 FAVORITE 0 TOTAL DOWNLOAD COUNT 491

1

0

491

1

0

2051

Interactive Guide Tool
If you want to see the panel introduction, you can click Start Tour.