Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Adem Kaya
Adem Kaya
Prof. Dr.
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
10
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
10
10
Yayın
13
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri
Kurum
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Omega-3 Yağ Asitlerinin İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Şaban Çelebi
,
Hatice Kaya
,
Adem Kaya
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.319437
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
30584
4
ATIF
1
FAVORİ
30584
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yumurtacı Tavuk Rasyonlarına Katılan Organik Asitlerin Performans, Yumurta Kalitesi ve Bazı Kan Parametreleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Adem Kaya
,
Çimen Sarı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.341458
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2542
1
ATIF
1
FAVORİ
2542
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Ruminant Rasyonlarına Farklı Oranlarda İkame Edilen Sandal Ağacı (Arbutus Andrachne) Yapraklarının Potansiyel Yem Değeri ve Anti-metanojenik Özelliklerinin İn Vitro Gaz Üretim Yöntemi ile Belirlenmesi
Yazarlar:
Ali Kaya
,
Atilla Başer
,
Adem Kaya
,
Bilal Selçuk
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Palandöken Journal of Animal Sciences Technology and Economics
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
206
0
FAVORİ
206
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Ağaç Yapraklarının İn Vitro Gaz Üretim Tekniğiyle Yem Değerlerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Özlem Özdemir,
Adem Kaya
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.721969
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2077
0
FAVORİ
2077
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Lovastatin Suplemented Diet on Laying Performance, Egg Quality, Yolk Lipid Profile and Some Serum Parameters in Laying Hens
Yazarlar: Özlem Ekinci,
Adem Kaya
, Hatice Kaya,
Nurinisa Esenbuğa
, Muhlis Macit
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.665196
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
576
0
FAVORİ
576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yumurtacı Tavuk Rasyonlarına Farklı Düzeylerde Propiyonik Asit İlavesinin Performans, Yumurta Kalitesi ve Bazı Kan Parametreleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Adem Kaya
, Gökhan Dama
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1761
0
FAVORİ
1761
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Omega-3 Yağ Asitlerinin İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Şaban Çelebi
,
Hatice Kaya
,
Adem Kaya
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.319437
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
30584
1
FAVORİ
30584
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yumurtacı Tavuk Rasyonlarına Katılan Organik Asitlerin Performans, Yumurta Kalitesi ve Bazı Kan Parametreleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Adem Kaya
,
Çimen Sarı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.341458
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2542
1
FAVORİ
2542
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geç Dönemde Organik Asit İlavesinin Yumurtlama Performansı, Yumurta Kalite Özellikleri ve Bağırsak pH’sı Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Adem Kaya
, Hatice Kaya, Mehmet Gül, Şaban Çelebi
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1405
0
FAVORİ
1405
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Sarımsak Tozu İlavesinin Yumurta, Kan, Karaciğer, But ve Göğüs Dokularında Bazı Antioksidan Enzimler Üzerine Etkisi
Yazarlar: Şaban Çelebi,
Adem Kaya
,
Hatice Kaya
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.210959
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3878
0
FAVORİ
3878
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ruminant Hayvanlarda Metan Üretimini Azaltmaya Yönelik Çalışmalar / Studies to Reduce The Production of Methane from Ruminant
Yazarlar:
Adem Kaya
, Hatice Kaya, Şaban Çelebi
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6052
0
FAVORİ
6052
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yumurtacı Tavuk Rasyonlarına De÷Lúik Oranlarda Katılan Adaçayı (Salvia officinalis), Kekik (Thymbra spicata), Nane (Menthae piperitae) EkstraktlarÕøle Vitamin E’ nin Performans, Yumurta Kalitesi ve Yumurta Sarısı TBARS Değerleri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Adem Kaya
, Leyla Turgut
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1957
0
FAVORİ
1957
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Hayvansal Üretim
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
Palandöken Journal of Animal Sciences Technology and Economics
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Editörlük
Journal of Animal Science and Economics
Teknik Editör , Editör , Editör Yardımcısı
Palandöken Journal of Animal Sciences Technology and Economics
Editör , Editör Yardımcısı
Hakemlik
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
Bahri Dağdaş Hayvancılık Araştırma Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Agricultural Production
Journal of Agricultural Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Bazı Ağaç Yapraklarının İn Vitro Gaz Üretim Tekniğiyle Yem Değerlerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Özlem Özdemir,
Adem Kaya
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.721969
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2077
4
ATIF
0
FAVORİ
2077
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Omega-3 Yağ Asitlerinin İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Şaban Çelebi
,
Hatice Kaya
,
Adem Kaya
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.319437
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
30584
4
ATIF
1
FAVORİ
30584
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yumurtacı Tavuk Rasyonlarına Katılan Organik Asitlerin Performans, Yumurta Kalitesi ve Bazı Kan Parametreleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Adem Kaya
,
Çimen Sarı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.341458
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2542
1
ATIF
1
FAVORİ
2542
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Sarımsak Tozu İlavesinin Yumurta, Kan, Karaciğer, But ve Göğüs Dokularında Bazı Antioksidan Enzimler Üzerine Etkisi
Yazarlar: Şaban Çelebi,
Adem Kaya
,
Hatice Kaya
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.210959
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3878
1
ATIF
0
FAVORİ
3878
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat