Ayhan Topuz profil resmi
Ayhan Topuz AKDENIZ UNIVERSITY
Yayın 6 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 19 TR Dizin Atıf 5
6 Yayın
3 Hakemlik
19 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği

Kurum

AKDENIZ UNIVERSITY

Yayınlar

0

1762

ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 887

0

887

0

1730

0

4244

MEYVE SUYU İŞLEMEDE ULTRASES KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18037
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3691

0

3691

Yayınlar

6

0

1762

ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 887

6

0

887

KIRINIM PENCERELİ KURUTMA VE SICAK HAVA AKIMINDA KURUTMA İŞLEM ŞARTLARININ KUŞBURNU TOZLARININ FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: İsmail Tontul , Emrah Eroğlu, Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18092
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1730

1

0

1730

MEYVE SUYU İŞLEMEDE ULTRASES KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18037
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3691

5

0

3691

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.