avatar
Bekir Atar Doç. Dr. Isparta uygulamalı bilimler üniversitesi
Yayın 12 Hakemlik 13 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 3
12 Yayın
13 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Agronomi Gübreler ve Uygulaması Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller buğday arpa tohum uygulamaları priming azot gübrelemesi

Kurum

Isparta uygulamalı bilimler üniversitesi

Yayınlar

0

22

0

2700

0

612

Bakır, Çinko ve Fosfor İçerikli Priming Uygulamalarının Buğday ve Arpada Tohum ve Fide İçeriği Üzerine Etkileri
Yazarlar: Bekir Atar , Veli Uygur, Enise Sukuşu
DOI: 10.30910/turkjans.680021
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2129

0

2129

0

1256

0

732

Buğdayda Verim Esaslı Azotlu Gübreleme
Yazarlar: Bekir Atar
DOI: 10.29050/harranziraat.309384
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12134

0

12134

Gıdamız Buğdayın, Geçmişten Geleceğe Yolculuğu
Yazarlar: Bekir Atar
Yayın Bilgisi: 2017 , Yalvaç Akademi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 28161

0

28161

Bazı Kışlık Buğday Çeşitlerinin Erken Fide Dönemindeki Gelişimleri
Yazarlar: Bekir Atar , Burhan Kara
Yayın Bilgisi: 2017 , Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1120

0

1120

0

1877

0

1379

Yayınlar

2

0

2700

3

0

612

Bakır, Çinko ve Fosfor İçerikli Priming Uygulamalarının Buğday ve Arpada Tohum ve Fide İçeriği Üzerine Etkileri
Yazarlar: Bekir Atar , Veli Uygur, Enise Sukuşu
DOI: 10.30910/turkjans.680021
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2129

2

0

2129

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.