Çağla Özer profil resmi
Çağla Özer Dr. Öğr. Üyesi İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ
Yayın 15 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 8
15 Yayın
14 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
8 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Gıda Bilimleri Gastronomi

Kurum

İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

ARI TURİZMİNİN KIRSAL KALKINMA ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: MARMARİS ÖRNEĞİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Asya Studies
DOI: 10.31455/asya.1137473
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 548

0

2

548

ALTERNATİF TURİZM KAPSAMINDA AROMATİK TURİZM VE GELİŞİMİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.953932
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1430

2

1

1430

GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN YENİLEBİLİR OTLARIN ÖNEMİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Asya Studies
DOI: 10.31455/asya.1058741
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1847

1

1

1847

Yayınlar

GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN YENİLEBİLİR OTLARIN ÖNEMİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Asya Studies
DOI: 10.31455/asya.1058741
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1847

1

1847

ARI TURİZMİNİN KIRSAL KALKINMA ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: MARMARİS ÖRNEĞİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Asya Studies
DOI: 10.31455/asya.1137473
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 548

2

548

0

3559

0

1542

ALTERNATİF TURİZM KAPSAMINDA AROMATİK TURİZM VE GELİŞİMİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.953932
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1430

1

1430

INFLUENCE OF DIFFERENT COOKING METHODS ON BIOACTIVE PROPERTIES OF BROCCOLI
DOI: 10.30625/ijctr.785266
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 396

0

396

0

1161

0

1119

TARİHÇESİ, TÜRK-FRANSIZ MUTFAĞINDA KULLANIM ŞEKİLLERİ VE FRANSIZ MUTFAĞINDA ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ İLE PATATES
Yazarlar: Çağla Özer , Franck Bruwier, Pelin Olgay
DOI: 10.32958/gastoria.779321
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1617

0

1617

GLUTOMATİK 4+2 SİSTEMİ İLE GLUTEN İNDEKS PARAMETRESİNE YENİ BİR BAKIŞ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20110
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1629

0

1629

0

2075

Algılanan Destinasyon Yiyecek İçecek İmajının Tekrar Ziyarete Etkisi
Yazarlar: Şeyhmus Demircan, Çağla Özer , Gözde Nur Coşkun, Hüseyin Çeken
Yayın Bilgisi: 2019 , Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1126

0

1126

Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Sezgin Ünal, Müjde Olçay, Çağla Özer
Yayın Bilgisi: 1996 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2332

0

2332

Yayınlar

GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN YENİLEBİLİR OTLARIN ÖNEMİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Asya Studies
DOI: 10.31455/asya.1058741
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1847

1

1

1847

ALTERNATİF TURİZM KAPSAMINDA AROMATİK TURİZM VE GELİŞİMİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.953932
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1430

2

1

1430

INFLUENCE OF DIFFERENT COOKING METHODS ON BIOACTIVE PROPERTIES OF BROCCOLI
DOI: 10.30625/ijctr.785266
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 396

1

0

396

TÜRKİYE’DE YAŞAYAN BOŞNAKLAR VE MUTFAK KÜLTÜRÜ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
DOI: 10.26468/trakyasobed.834049
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1161

1

0

1161

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.