Fundagül Erem profil resmi
Fundagül Erem Dr. Öğr. Üyesi Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 12 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 6
12 Yayın
14 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
6 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi

Kurum

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Popüler Yayınları

0

1

6649

Yayınlar

ARONYA TÜREVLERİ İLE ÜRETİLEN GLUTENSİZ PUDİNGLERİN FİZİKOKİMYASAL, DUYUSAL ve BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22081
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 631

0

631

Sünme (Rope) Problemi Olan Ekmeklerden İzole Edilen Bacillus Türlerinin Enterotoksin Üretme Potansiyeli
Yazarlar: Fundagül Erem , Muharrem Certel, Barçın Karakaş Budak
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.730168
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1009

0

1009

0

1203

PROBİYOTİK FIRIN ÜRÜNLERİ ÜRETİM YÖNTEMLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19025
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1841

0

1841

0

1524

0

1000

Bacillus Türlerinin Probiyotik Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar: Fundagül Erem , Ahmet Küçükçetin, Muharrem Certel
Yayın Bilgisi: 2013 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 18855

0

18855

0

2000

Farklı Depolama Koşullarında Normal ve Kepekli Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri, Su Aktivitesi ve Sünme Durumunun Değişimi
Yazarlar: Muharrem Certel, Fundagül Erem , Barçın Karakaş
Yayın Bilgisi: 2009 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2871

0

2871

0

3379

Yayınlar

2

0

1203

PROBİYOTİK FIRIN ÜRÜNLERİ ÜRETİM YÖNTEMLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19025
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1841

2

0

1841

1

0

1524

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.