Gökhan Akarca profil resmi
Gökhan Akarca Doç. Dr. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın 28 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 44 TR Dizin Atıf 38
28 Yayın
6 Hakemlik
44 CrossRef Atıf
38 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mikrobiyoloji Mühendislik Gıda Bilimleri Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

FARKLI ORANLARDA TAM BUĞDAY VE KARA BUĞDAY UNU İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19152
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 726

2

1

726

Yayınlar

Tin Free Still (TFS) Ambalajlar İçerisinde Satışa Sunulan İçeceklerin Üst Kapaklarının Mikrobiyolojik Profili
Yazarlar: Gökhan Akarca , İlknur Güney
Yayın Bilgisi: 2021 , Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.874807
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 355

0

355

0

859

Kırmızı ve mor sebzelerle hazırlanan kombucha çaylarının kalite özelliklerinin belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2020 , Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.680360
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 968

0

968

Afyonkarahisar İli Çeşme Sularının Hijyenik Kalitesinin Belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2020 , Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.689204
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 599

0

599

1

726

0

1153

0

1417

0

1014

Afyonkarahisar İli Semt Pazarlarında Satılan Süzme (Kese) Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Yazarlar: Gökhan Akarca , Oktay Tomar
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613569
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1285

0

1285

0

1871

0

1915

0

993

Afyonkarahisar’da Satışa Sunulan Afyon Kaymaklarının Mikrobiyolojik Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.478064
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1051

0

1051

Siyah ve Yeşil Çay İle Üretilen Kombucha Çaylarının Antimikrobiyal ve Antioksidatif Özellikleri
Yazarlar: Gökhan Akarca , Oktay Tomar
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.478054
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2678

0

2678

0

1380

Çeşitli Bitki Ekstraktlarının Çiğ köfte Üzerindeki Antimikrobiyal Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.422778
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2221

0

2221

0

1252

0

2977

Yayınlar

1

0

859

4

0

1817

Kırmızı ve mor sebzelerle hazırlanan kombucha çaylarının kalite özelliklerinin belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2020 , Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.680360
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 968

2

0

968

FARKLI ORANLARDA TAM BUĞDAY VE KARA BUĞDAY UNU İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19152
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 726

2

1

726

1

0

1153

1

0

876

Afyonkarahisar İlinde Satışa Sunulan Tost Peynirlerinin Bazı Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Kalite Kriterlerinin İncelenmesi
Yazarlar: Gökhan Akarca , Oktay Tomar
Yayın Bilgisi: 2019 , Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.557787
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1014

1

0

1014

Afyonkarahisar İli Semt Pazarlarında Satılan Süzme (Kese) Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Yazarlar: Gökhan Akarca , Oktay Tomar
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613569
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1285

5

0

1285

1

0

1871

2

0

1915

5

0

2266

3

0

993

Afyonkarahisar’da Satışa Sunulan Afyon Kaymaklarının Mikrobiyolojik Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.478064
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1051

3

0

1051

Siyah ve Yeşil Çay İle Üretilen Kombucha Çaylarının Antimikrobiyal ve Antioksidatif Özellikleri
Yazarlar: Gökhan Akarca , Oktay Tomar
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.478054
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2678

4

0

2678

Çeşitli Bitki Ekstraktlarının Çiğ köfte Üzerindeki Antimikrobiyal Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.422778
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2221

2

0

2221

Değişik Oranlarda Tarçın İlave Edilmiş Pastörize Sütlerde Raf Ömrünün Değişimi
Yazarlar: Gökhan Akarca , Ayşin Kahraman, Oktay Tomar
DOI: -
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2977

4

0

2977

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.