Loading [a11y]/accessibility-menu.js
avatar
Halef Dizlek Prof. Dr. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Yayın 16 Hakemlik 18 CrossRef Atıf 14 TR Dizin Atıf 59
16 Yayın
18 Hakemlik
14 CrossRef Atıf
59 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Tahıl İşleme Teknolojisi

Kurum

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi

Popüler Yayınları

0

1

2292

Yayınlar

0

208

0

1184

0

974

0

683

0

957

Ekmeklik Buğdaylara (Triticum aestivum L.) İki Aşamalı Uygulanan Tavlama İşleminin Unun Ekmeklik Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Mustafa Kurt, Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.688149
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2275

0

2275

FARKLI TİP VE DÜZEYLERDE HİDROKOLLOİD KULLANIMININ SUFLE KEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yazarlar: Büşra Çınar, Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18107
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2262

0

2262

0

944

FARKLI FORM VE ORANLARDA YERFISTIĞI ÜRÜNLERİ KULLANILMASININ TOP KEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yazarlar: Turgay İpek, Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18027
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2394

0

2394

1

2292

0

4793

0

737

Yayınlar

2

0

1184

1

0

1261

Ekmeklik Buğdaylara (Triticum aestivum L.) İki Aşamalı Uygulanan Tavlama İşleminin Unun Ekmeklik Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Mustafa Kurt, Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.688149
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2275

3

0

2275

3

0

944

FARKLI FORM VE ORANLARDA YERFISTIĞI ÜRÜNLERİ KULLANILMASININ TOP KEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yazarlar: Turgay İpek, Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18027
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2394

4

0

2394

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.