İbrahim Palabıyık profil resmi
İbrahim Palabıyık Doç. Dr. NAMIK KEMAL UNIVERSITY
Yayın 10 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 4
10 Yayın
6 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

NAMIK KEMAL UNIVERSITY

Popüler Yayınları

0

1

1824

Yayınlar

0

681

0

632

İNÜLİN İÇERİKLİ JELLY TİPİ YUMUŞAK ŞEKERLEME ÜRETİMİ VE BİLEŞEN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19061
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3165

0

3165

0

481

0

1400

1

1824

Yayınlar

2

0

581

İNÜLİN İÇERİKLİ JELLY TİPİ YUMUŞAK ŞEKERLEME ÜRETİMİ VE BİLEŞEN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19061
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3165

1

0

3165

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.