Loading [a11y]/accessibility-menu.js
Kurban Yaşar profil resmi
Kurban Yaşar Dr. Öğr. Üyesi OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Yayın 5 Hakemlik 16 CrossRef Atıf 1
5 Yayın
16 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Özellikleri Gıda Mühendisliği Fonksiyonel Gıdalar Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Mikrobiyolojisi Süt Teknolojisi

Kurum

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

Afet ve Acil Durum Gıdaları: Geliştirme ve Beslenme Stratejileri
DOI: 10.5281/zenodo.13861947
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 390

0

1

390

Yayınlar

Afet ve Acil Durum Gıdaları: Geliştirme ve Beslenme Stratejileri
DOI: 10.5281/zenodo.13861947
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 390

1

390

Farklı Stabilizatörlerin Tahinli Sütün Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Esma Aycan, Kurban Yaşar
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1563485
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 613

0

613

0

273

0

5495

Ezine Peyniri II. Olgunlaşma Süresince Proteoliz Düzeyi
Yazarlar: N. Barış Tuncel, Onur Güneşer, Burcu Engin, Kurban Yaşar , N. Nükhet Zorba, Yonca Karagül-yüceer
Yayın Bilgisi: 2010 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3080

0

3080

Yayınlar

1

0

273

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.