Loading [a11y]/accessibility-menu.js
Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Kurban Yaşar
Dr. Öğr. Üyesi
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Yayın
5
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
1
5
Yayın
16
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0000-0002-6514-2101
14322672300
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
0
Takipçi
0
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Özellikleri
Gıda Mühendisliği
Fonksiyonel Gıdalar
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Mikrobiyolojisi
Süt Teknolojisi
Kurum
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Afet ve Acil Durum Gıdaları: Geliştirme ve Beslenme Stratejileri
Yazarlar:
Kurban Yaşar
,
Belma Eke Çiftçi
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
DOI: 10.5281/zenodo.13861947
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
390
0
ATIF
1
FAVORİ
390
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Afet ve Acil Durum Gıdaları: Geliştirme ve Beslenme Stratejileri
Yazarlar:
Kurban Yaşar
,
Belma Eke Çiftçi
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
DOI: 10.5281/zenodo.13861947
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
390
1
FAVORİ
390
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Stabilizatörlerin Tahinli Sütün Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Esma Aycan,
Kurban Yaşar
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1563485
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
613
0
FAVORİ
613
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YER FISTIĞI TAHİNİ KULLANIMININ HELVANIN MİNERAL İÇERİĞİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Venüs Karakuş
,
Kurban Yaşar
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17780/ksujes.1559065
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
273
0
FAVORİ
273
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Düşük Yağ Oranlı Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Farklı Emülgatörlerin Kullanımının Dondurmaların Özellikleri Üzerine Etkileri
Yazarlar: Mehmet Güven,
Oya Berkay Karaca
,
Kurban Yaşar
Yayın Bilgisi: 2010 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5495
0
FAVORİ
5495
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ezine Peyniri II. Olgunlaşma Süresince Proteoliz Düzeyi
Yazarlar: N. Barış Tuncel, Onur Güneşer, Burcu Engin,
Kurban Yaşar
, N. Nükhet Zorba, Yonca Karagül-yüceer
Yayın Bilgisi: 2010 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3080
0
FAVORİ
3080
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Gıda
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Kurul Üyeliği
BİLİM-TEKNOLOJİ-YENİLİK EKOSİSTEMİ DERGİSİ
Hakemlik
Bartın Üniversitesi Uluslararası Fen Bilimleri Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gıda
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvan Bilimleri Dergisi
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
Yayınlar
YER FISTIĞI TAHİNİ KULLANIMININ HELVANIN MİNERAL İÇERİĞİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Venüs Karakuş
,
Kurban Yaşar
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17780/ksujes.1559065
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
273
1
ATIF
0
FAVORİ
273
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat