Mustafa Bayram profil resmi
Mustafa Bayram
Yayın 4 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 9
4 Yayın
0 Hakemlik
9 CrossRef Atıf

Kurum

Yayınlar

Ada Çayı (Salvia virgata Jacg.) Tohumlarının Bazı Fiziksel Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Mustafa Bayram , Melih Yılar, Engin Özgöz, İzzet Kadıoğlu
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211022
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2316

0

2316

Sürdürülebilir Toprak İşleme Yöntemlerinin Belirlenmesinde Toprak Kalitesi Değerlendirmelerinin Önemi
Yazarlar: Mustafa Bayram , Hikmet Günal, Engin Özgöz
DOI: 10.29133/yyutbd.236414
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3760

0

3760

Boğazkere Üzümünden Üretilen Şarapta Meşe Yongası Uygulamasının Şarabın Bazı Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Mustafa Bayram , Şeyma Saraç, Yasemin Esin, Onur Saraçoğlu, Özgür Erceyes, Cemal Kaya
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1318

0

1318

Effect of Management on Spatial and Temporal Distribution of Soil Physical Properties
Yayın Bilgisi: 2012 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.1501/Tarimbil_0000001194
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 815

0

815

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

Ada Çayı (Salvia virgata Jacg.) Tohumlarının Bazı Fiziksel Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Mustafa Bayram , Melih Yılar, Engin Özgöz, İzzet Kadıoğlu
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211022
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2316

3

0

2316

Sürdürülebilir Toprak İşleme Yöntemlerinin Belirlenmesinde Toprak Kalitesi Değerlendirmelerinin Önemi
Yazarlar: Mustafa Bayram , Hikmet Günal, Engin Özgöz
DOI: 10.29133/yyutbd.236414
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3760

2

0

3760

Effect of Management on Spatial and Temporal Distribution of Soil Physical Properties
Yayın Bilgisi: 2012 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.1501/Tarimbil_0000001194
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 815

4

0

815

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.