avatar
Oğuz Gürsoy Prof. Dr. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 21 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 28 TR Dizin Atıf 2
21 Yayın
0 Hakemlik
28 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi

Kurum

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE İSTENMEYEN LEZZET
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Özer Kınık
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2045

0

1

2045

Yayınlar

Ticari Kefirlerin Fizikokimyasal ve Reolojik Özellikleri
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Kübra Kocatürk, Hande Özge Güler Dal, Hasne Nazlı Yakalı, Yusuf Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850881
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1417

0

1417

Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri
Yazarlar: Kübra Kocatürk, Özge Gökçe, Firuze Ergin , Ahmet Küçükçetin , Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667260
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1890

0

1890

Kabuklu Deniz Ürünleri: Norovirüs Salgınları ve Sporadik Enfeksiyonlar İçin Risk
Yazarlar: Sevinç Sökel , Mehmet Kale , Sibel Hasırcıoğlu , Sibel Yavru, Oğuz Gürsoy , Kübra Kocatürk
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475372
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4019

0

4019

Pestisit Analizlerinde Asetilkolinesteraz İnhibisyonuna Dayalı İletken Polimer Esaslı Biyosensörler
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370401
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2702

0

2702

Elektropüskürtme Yönteminin Probiyotik Mikroorganizmaların Mikrokapsülasyonunda Kullanımı
Yazarlar: Firuze Ergin, Ahmet Küçükçetin , Ayhan Oral, Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345268
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1651

0

1651

Türkiye’de Satışa Sunulan UHT ve Pastörize İnek Sütü Örneklerinin Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Fenolik Madde İçeriği
Yazarlar: Kübra Ertan, Damla Bayana, Özge Gökçe, Tapani Alatossava , Yusuf Yılmaz , Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333630
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2612

0

2612

0

1535

0

1760

Süt ve Süt Ürünlerinin Raf Ömürlerinin Biyolojik Koruma ile Uzatılması: Koruyucu Kültürler
Yazarlar: Harun Kesenkaş, Oğuz Gürsoy , Özer Kınık, Necati Akbulut
Yayın Bilgisi: 2006 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1643

0

1643

Probiyotik Bakterilerin Klinik Uygulamalarında Yeni Gelişmeler-I
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Özer Kınık
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2546

0

2546

Probiyotik Bakterilerin Klinik Uygulamalarında Yeni Gelişmeler-II
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Özer Kınık
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2729

0

2729

0

3590

LAKTOBASİLLER VE PROBİYOTİK PEYNİR ÜRETİMİNDE KULLANIM POTANSİYELLER
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Özer Kınık
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2907

0

2907

SÜT ÜRÜNLERİNİN DEMİR İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ
Yazarlar: Özer Kınık, Oğuz Gürsoy , Ramazan Gökçe
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1634

0

1634

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE İSTENMEYEN LEZZET
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Özer Kınık
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2045

1

2045

SÜT PROTEİNLERİ KAYNAKLI BİYOAKTİF PEPTİTLER
Yazarlar: Özer Kınık, Oğuz Gürsoy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3352

0

3352

0

573

0

2891

0

1601

BESLENMEDE YENİ YAKLAŞIMLAR: SOYA SÜTÜ VE ÜRÜNLERİ
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Ramazan Gökçe, Özer Kınık
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4610

0

4610

Editörlük
Akademik Gıda
Akademik Gıda
Teknik Editör , Editör

Yayınlar

Ticari Kefirlerin Fizikokimyasal ve Reolojik Özellikleri
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Kübra Kocatürk, Hande Özge Güler Dal, Hasne Nazlı Yakalı, Yusuf Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850881
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1417

5

0

1417

Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri
Yazarlar: Kübra Kocatürk, Özge Gökçe, Firuze Ergin , Ahmet Küçükçetin , Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667260
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1890

5

0

1890

Kabuklu Deniz Ürünleri: Norovirüs Salgınları ve Sporadik Enfeksiyonlar İçin Risk
Yazarlar: Sevinç Sökel , Mehmet Kale , Sibel Hasırcıoğlu , Sibel Yavru, Oğuz Gürsoy , Kübra Kocatürk
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475372
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4019

1

0

4019

Pestisit Analizlerinde Asetilkolinesteraz İnhibisyonuna Dayalı İletken Polimer Esaslı Biyosensörler
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370401
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2702

2

0

2702

Türkiye’de Satışa Sunulan UHT ve Pastörize İnek Sütü Örneklerinin Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Fenolik Madde İçeriği
Yazarlar: Kübra Ertan, Damla Bayana, Özge Gökçe, Tapani Alatossava , Yusuf Yılmaz , Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333630
ATIF 15 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2612

15

0

2612

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.