Loading [a11y]/accessibility-menu.js
avatar
Rabia Albayrak Delialioğlu Dr. Öğr. Üyesi ANKARA ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, ZOOTEKNİ BÖLÜMÜ, BİYOMETRİ VE GENETİK ANABİLİM DALI
Yayın 7 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 15 TR Dizin Atıf 18
7 Yayın
6 Hakemlik
15 CrossRef Atıf
18 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Orman Biyometrisi Zootekni, Genetik ve Biyoistatistik

Kurum

ANKARA ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, ZOOTEKNİ BÖLÜMÜ, BİYOMETRİ VE GENETİK ANABİLİM DALI

Popüler Yayınları

FARKLI ORANLARDA PEYNİRALTI SUYU VE SÜT BAZLI FERMENTE İÇECEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/10.15237/gida.GD22103
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 583

1

1

583

Yayınlar

0

372

0

468

FARKLI ORANLARDA PEYNİRALTI SUYU VE SÜT BAZLI FERMENTE İÇECEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/10.15237/gida.GD22103
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 583

1

583

0

1040

FARKLI ŞEKER ORANLARININ SÜT REÇELİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18067
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2622

0

2622

Yayınlar

3

0

372

2

0

468

FARKLI ORANLARDA PEYNİRALTI SUYU VE SÜT BAZLI FERMENTE İÇECEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/10.15237/gida.GD22103
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 583

1

1

583

6

0

1040

FARKLI ŞEKER ORANLARININ SÜT REÇELİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18067
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2622

3

0

2622

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.