avatar
Selin Özge Dinç Arş. Gör. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, ÇANAKKALE UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
Yayın 5 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 4
5 Yayın
0 Hakemlik
4 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Teknolojileri

Kurum

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, ÇANAKKALE UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

Yayınlar

0

1668

0

963

Şalgam Suyunun Depolanması Sırasındaki Kalite Özellikleri Üzerine Üretim Yöntemi ve Sıcaklığının Etkisi
Yazarlar: Hasan Tangüler, Selin Özge Dinç , Gülbahar Ekenel, Dilay Asena Aytekin, Cansu Şimşek, Hatice Ataklı
Yayın Bilgisi: 2022 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1097814
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 525

0

525

0

1652

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

1

0

963

Şalgam Suyunun Depolanması Sırasındaki Kalite Özellikleri Üzerine Üretim Yöntemi ve Sıcaklığının Etkisi
Yazarlar: Hasan Tangüler, Selin Özge Dinç , Gülbahar Ekenel, Dilay Asena Aytekin, Cansu Şimşek, Hatice Ataklı
Yayın Bilgisi: 2022 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1097814
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 525

3

0

525

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.