Abdullah Baycar profil resmi
Abdullah Baycar Dr. Öğr. Üyesi SİİRT ÜNİVERSİTESİ
Yayın 8 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 5
8 Yayın
3 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Gıda Mühendsiliği Beslenme Bilimi

Kurum

SİİRT ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

4

857

2

3

872

ANTEP FISTIĞI VE TÜREVLERİNİN GAZİANTEP YEREL GASTRONOMİK KİMLİĞİNDEKİ YERİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1097983
ATIF 1 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 873

1

3

873

Moleküler Gastronomide Nanoteknolojinin Kullanım Potansiyeli
DOI: 10.32572/guntad.1159493
ATIF 0 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 763

0

3

763

MOLEKÜLER GASTRONOMİDE SIVI AZOT UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2021 , Journal of Applied Tourism Research
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 760

0

2

760

Yayınlar

0

775

SİİRT’İN LOKAL GASTRONOMİK UNSURLARI
Yayın Bilgisi: 2023 , Atlas Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 953

1

953

Moleküler Gastronomide Nanoteknolojinin Kullanım Potansiyeli
DOI: 10.32572/guntad.1159493
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 763

3

763

1

1163

ANTEP FISTIĞI VE TÜREVLERİNİN GAZİANTEP YEREL GASTRONOMİK KİMLİĞİNDEKİ YERİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1097983
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 873

3

873

3

872

4

857

MOLEKÜLER GASTRONOMİDE SIVI AZOT UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2021 , Journal of Applied Tourism Research
DOI: -
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 760

2

760

Yayınlar

ANTEP FISTIĞI VE TÜREVLERİNİN GAZİANTEP YEREL GASTRONOMİK KİMLİĞİNDEKİ YERİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1097983
ATIF 1 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 873

1

3

873

2

3

872

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.