Loading [a11y]/accessibility-menu.js
avatar
Jamila Smanalieva Prof. Dr. Technische Universität Dresden
Yayın 7 Hakemlik 16 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 6
7 Yayın
16 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
6 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Yağ Teknolojisi

Kurum

Technische Universität Dresden

Yayınlar

Kırgızistan'ın Sarı-Çelek Biyosfer Rezervinden Toplanan Bal Örneklerinin Botanik Kökeninin ve Fizikokimyasal Parametrelerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Nazgül Ishenbaeva, Mukarama Musulmanova, Jamila Smanalıeva
Yayın Bilgisi: 2024 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.1423188
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 253

0

253

0

408

0

944

0

915

Investigation of rheological behavior of Kyrgyz traditional food Sary mai
Yayın Bilgisi: 2020 , MANAS Journal of Engineering
DOI: 10.51354/mjen.752557
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1330

0

1330

Investigation of Fatty Acid Composition, Thermal and Rheological Behavior of Yak, Cow and Horse Fats
Yazarlar: Jamila Smanalieva , Zhyldyzai Ozbekova , Asylbek Kulmyrzaev, Peter Fischer
Yayın Bilgisi: 2019 , MANAS Journal of Engineering
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1258

0

1258

Yayınlar

2

0

944

1

0

915

Investigation of rheological behavior of Kyrgyz traditional food Sary mai
Yayın Bilgisi: 2020 , MANAS Journal of Engineering
DOI: 10.51354/mjen.752557
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1330

5

0

1330

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.