TUBİTAK 1002 projesi
117O854
Bu çalışma TUBİTAK 1002 projeleri kapsamında (117O854) desteklenmiştir.
In this study, inoculation effects of two lactic acid bacteria, L. bifermentans and L. brevis, isolated from flora of Turkey, on alfalfa silage containing 23.92% DM (unwilted), and 32.97% DM (wilted) were investigated. Result of the research indicated that wilting effected the fermentation profile significantly by decreasing the pH level and increasing dry matter preservation. Bacterial inoculation decreased the pH level, increased the production of lactic acid, whereas decreased the acetic acid, propionic acid and butyric acid in silage content. L. brevis strain as well as wilting can be used successfully in alfalfa silage production when crude protein and lactic acid production in silage were taken into consideration.
117O854
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri |
Bölüm | ARAŞTIRMA MAKALESİ (Research Article) |
Yazarlar | |
Proje Numarası | 117O854 |
Yayımlanma Tarihi | 31 Ekim 2020 |
Gönderilme Tarihi | 20 Şubat 2020 |
Kabul Tarihi | 1 Mayıs 2020 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 2020Cilt: 23 Sayı: 5 |
2022-JIF = 0.500
2022-JCI = 0.170
Uluslararası Hakemli Dergi (International
Peer Reviewed Journal)
Dergimiz, herhangi bir başvuru veya yayımlama ücreti almamaktadır. (Free submission and publication)
Yılda 6 sayı yayınlanır. (Published 6 times a year)
Bu web sitesi Creative Commons Atıf 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.