Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Ayşe Türkhan
Ayşe Türkhan
Dr.
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
8
5
Yayın
7
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Tıbbi ve Biyomoleküler Kimya
Kurum
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Farklı Tuzluluk Sınıfındaki Topraklarda Yetiştirilen Domates Tohumlarında Bazı Antioksidan Enzim Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ayşe Türkhan
,
Elif Duygu Kaya
,
Serdar Sarı
,
Faruk Tohumcu
,
Eren Özden
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1030465
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
592
0
FAVORİ
592
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Ceviz (Juglans regia L.) Çeşitlerinin Antioksidant Aktiviteleri ve Fenolik Madde İçeriklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ersin Gülsoy
,
Elif Kaya
,
Ayşe Türkhan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.751354
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1827
0
FAVORİ
1827
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kekik, Nane, Uçkun, Üzüm Çekirdeği ve Yeşil Çay Çöpü Lifinde Optimum Etanolik Ekstraksiyon Şartlarının ve Fenolik Profillerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Menekşe Bulut
,
Hacer Akpolat
,
Yusuf Tunçtürk
,
Duried Alwazeer
,
Ayşe Türkhan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
DOI: 10.24180/ijaws.783503
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
557
0
FAVORİ
557
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Iğdır İlinin Yerel Üzümü Kırmızı Kişmişi (Vitis vinifera L.) Çeşidinden Polifenol Oksidazın Kısmi Saflaştırılması ve Karakterizasyonu
Yazarlar: Elif Duygu Kaya,
Ayşe Türkhan
,
Sadiye Peral Eyduran
, Melekşen Akın
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.423449
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1377
0
FAVORİ
1377
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Alıç (crataegus monogyna) meyvesinden polifenol oksidaz enziminin kısmi saflaştırılması ve karakterizasyonu
Yazarlar:
Ayşe Türkhan
, Elif Duygu Kaya, İbrahim Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Sakarya University Journal of Science
DOI: 10.16984/saufenbilder.334811
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2443
0
FAVORİ
2443
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Sakarya University Journal of Science
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Eurasian Journal of Biological and Chemical Sciences
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Farklı Tuzluluk Sınıfındaki Topraklarda Yetiştirilen Domates Tohumlarında Bazı Antioksidan Enzim Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ayşe Türkhan
,
Elif Duygu Kaya
,
Serdar Sarı
,
Faruk Tohumcu
,
Eren Özden
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1030465
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
592
1
ATIF
0
FAVORİ
592
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Ceviz (Juglans regia L.) Çeşitlerinin Antioksidant Aktiviteleri ve Fenolik Madde İçeriklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ersin Gülsoy
,
Elif Kaya
,
Ayşe Türkhan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.751354
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1827
2
ATIF
0
FAVORİ
1827
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kekik, Nane, Uçkun, Üzüm Çekirdeği ve Yeşil Çay Çöpü Lifinde Optimum Etanolik Ekstraksiyon Şartlarının ve Fenolik Profillerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Menekşe Bulut
,
Hacer Akpolat
,
Yusuf Tunçtürk
,
Duried Alwazeer
,
Ayşe Türkhan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
DOI: 10.24180/ijaws.783503
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
557
4
ATIF
0
FAVORİ
557
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Iğdır İlinin Yerel Üzümü Kırmızı Kişmişi (Vitis vinifera L.) Çeşidinden Polifenol Oksidazın Kısmi Saflaştırılması ve Karakterizasyonu
Yazarlar: Elif Duygu Kaya,
Ayşe Türkhan
,
Sadiye Peral Eyduran
, Melekşen Akın
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.423449
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1377
1
ATIF
0
FAVORİ
1377
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat