Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Derya Koçak Yanık
Derya Koçak Yanık
Doç. Dr.
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
4
3
Yayın
5
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Kombine güneş enerjisi destekli hava ve sıcak hava destekli radyo frekans kurutma sistemiyle kurutulan kayısıların bazı kimyasal ve mikrobiyal özellikleri üzerine depolamanın etkisi
Yazarlar:
Hatice Neval Özbek
,
Aysel Elik
, Melis Sever, Şakire Ecem Bulut,
Derya Koçak Yanık
,
Ali Coşkun Dalgıç
,
Ferruh Erdoğdu
,
Fahrettin Göğüş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
971
0
FAVORİ
971
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pektin-vaks kaplamanın taze kesilmiş elma kalitesi üzerine etkisi
Yazarlar: Dima Al Habbal,
Hatice Neval Özbek
,
Derya Koçak Yanık
,
Fahrettin Göğüş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.517742
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
990
0
FAVORİ
990
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yaban Mersini (Vaccinium corymbosum L.) Suyu Konsantresinin Püskürtmeli Kurutucuda Kurutulması: Tepki Yüzey Yöntemiyle Optimizasyon
Yazarlar: Kübra Atacan,
Derya Koçak Yanık
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333667
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2815
0
FAVORİ
2815
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Food and Health
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Food and Health
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Yayınlar
Yaban Mersini (Vaccinium corymbosum L.) Suyu Konsantresinin Püskürtmeli Kurutucuda Kurutulması: Tepki Yüzey Yöntemiyle Optimizasyon
Yazarlar: Kübra Atacan,
Derya Koçak Yanık
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333667
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2815
4
ATIF
0
FAVORİ
2815
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat