avatar
Songül Şahin Ercan Arş. Gör. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
Yayın 1 Hakemlik 2
1 Yayın
2 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

BIOGENIC AMINE CONTENTS OF FRESH AND MATURE KASHAR CHEESES DURING REFRIGERATED STORAGE
Yazarlar: Songül Şahin Ercan , Çiğdem Soysal, Hüseyin Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2019 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH19003
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3983

0

3983

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.