Araştırma Makalesi
3. Tohum Dış Ticaretinde Rekabet Gücünün Analizi ve DeğerlendirilmesiAraştırma Makalesi
4. Türkiye’de Organik Süte Yönelik Potansiyel Talebin TahminlenmesiAraştırma Makalesi
6. Y Kuşağı Tüketicilerin Gıda Satın Alma DavranışıAraştırma Makalesi
7. Household Nutrition Habits and Food Consumption in TurkeyAraştırma Makalesi
10. Meyve Fidanı Üreten İşletmelerin Sektöre Bakış ve BeklentileriAraştırma Makalesi
14. Kırsal Alanda Sosyal Sermayenin Yaşam Memnuniyeti Üzerine EtkisiAraştırma Makalesi
16. The Economic Contribution of Recycling in KahramanmarasAraştırma Makalesi
17. ARIMA Modeli ile Türkiye Fındık Üretim ProjeksiyonuAraştırma Makalesi
18. Fındık İşletmelerinin Destekleme Düzeyine Bağlı Yetiştirme İstekliliği2022-JIF = 0.500
2022-JCI = 0.170
Uluslararası Hakemli Dergi (International
Peer Reviewed Journal)
Dergimiz, herhangi bir başvuru veya yayımlama ücreti almamaktadır. (Free submission and publication)
Yılda 6 sayı yayınlanır. (Published 6 times a year)
Bu web sitesi Creative Commons Atıf 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.